*MAAK KENNIS MET ONS NIEUWE BUURTCOMITÉLID!*

pamela-4282095

pamela-6489955

💚🥳MAAK KENNIS MET ONS NIEUWE BUURTCOMITÉLID🥳💚

“Mijn naam is Pamela Salazar en ik ben sinds enkele jaren actief als zelfstandig ondernemer (haarstylist/colorist). Ik ben zelf begonnen als huurder en heb momenteel een eigen plek in Zuidoost, een haarsalon genaamd In Pam’s chair.
Ik ben gespecialiseerd in het verven van donker en dik haar. Ik geef ook föhn/styling workshops en verhuur stoelen aan andere beginnende kappers.

Voor mij is er geen mooier stadsdeel in Amsterdam. Het feit dat ik deel uit mag maken van Fonds voor Zuidoost voor Stadsdeel Amsterdam Zuidoost geeft mij een volwaardig gevoel het juiste steentje bij te dragen aan de groei en bloei van ons stadsdeel. Mijn prioriteit ligt in het verbinden van de mensen en het verhogen van de samenhorigheid in de buurt. Bijzondere momenten ontstaan door momenten te organiseren waarop ze kunnen ontstaan.”

#nieuw #buurtcomitélid #fondsvoorzuidoost #buurtfonds #zuidoost#buurtbewoner #bijlmer #amsterdamzuidoost #ondernemer#haarstylist #haarsalon #workshops #verhuren #volwaardig#steentjebijdragen #groei #bloei #verbinding #samenhorigheid #buurt#momenten #organiseren #onstaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *