29 januari 2020

*MAAK KENNIS MET ONS NIEUWE BUURTCOMITÉLID!*

shairoen-4616890

shairoen-7391798

💚🥳MAAK KENNIS MET ONS NIEUWE BUURTCOMITÉLID🥳💚

“Mijn Naam is Shairoen O’Niel-Dahoe. Ik run al 7 jaar mijn gastouderopvang in Amsterdam Zuidoost. Daarvoor heb ik 12 jaar in het onderwijs gewerkt. Tevens werk ik nu 1 dag in de week bij Cordaan als buschauffeuse. Ik houd van organiseren en als bij baantje kan ik ingehuurd worden om te schminken. Ik ben een duizendpoot en ik heb heel veel kwaliteiten.

Het doet me goed om te zien wat er allemaal in Zuidoost wordt georganiseerd. Ik zit bij Fonds voor Zuidoost om een bijdrage te leveren aan onze mooie Stadsdeel Amsterdam Zuidoost en om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze talentvolle kinderen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *