19 juli 2023

De nieuwe lokale coördinator van Fonds voor Zuidoost

Zaffirel

Graag stellen we onze nieuwe lokale coördinator van Fonds voor Zuidoost aan je voor! Meet Zaffirel! Zij neemt het stokje over van Lesny, die vanaf begin af aan bij Fonds voor Zuidoost betrokken was.  

Zaffirel: “Ik ben als lokale coördinator aan de slag gegaan, omdat ik samen met de leukste en betrokken buurtcomité leden graag impact wil maken voor een mooier Zuidoost. Als ambassadeur van het Fonds voor Zuidoost wil ik de drempel laag houden, verbinden met de inwoners en ondernemers van Zuidoost.” 

Favoriete plekje in Zuidoost

“Mijn favoriete plekjes in Zuidoost heeft met eten en gezelligheid te maken heeft. Ik eet graag plantaardig, je kan mij dan ook regelmatig vinden bij Yemaya’s in Reigersbos. Ken jij nog leuke gems die ik niet mag missen in Zuidoost? Laat het mij weten via de comments of stuur een DM!” 

Zaffirel heeft naast haar werk als lokale coördinator haar eigen Social Media Management Agency. 

P.s. Wij zijn op zoek naar nieuwe buurtcomité leden voor het Fonds van Zuidoost, lijkt het je leuk om je in te zetten voor initiatieven die bijdragen aan een mooier Amsterdam Zuidoost? Klik hier voor meer informatie.