3 mei 2022

AFK x Fonds voor Zuidoost 10 mei

Van maandag 9 t/m donderdag 12 mei organiseert het AFK in Zuidoost verschillende events voor makers en culturele organisaties over subsidies bij het AFK en andere financieringsmogelijkheden.

Art Talk
Tijdens AFK x Zuidoost wordt in samenwerking met onder andere Fonds voor Zuidoost, Stadsdeel Zuidoost en Voordekunst de Financieringsmarkt georganiseerd. Hier kom je alles te weten over crowdfunding, cultuurleningen en subsidies. In de Art Talk ‘Een aanvraag schrijven: waar moet je allemaal aan denken?’ zal een gastspreker van een culturele organisatie je meenemen in hun aanvraag en je laten zien wat er komt kijken bij het schrijven van een succesvolle aanvraag. Meld je daar hiervoor aan.

Financieringsmarkt
Tijdens de financieringsmarkt van AFK x Zuidoost op 10 mei bij Mr Wallace (Bijlmerplein 724) is onze lokale coördinator Lesny en buurtcomitélid Leandro aanwezig en kom je alles te weten over crowdfunding, cultuurleningen en subsidies. Een bijeenkomst die erg nuttig kan zijn voor makers, organisaties en andere initiatiefnemers in de culturele sector die op zoek zijn naar duurzame financiering voor hun kunst.

Kom langs vanaf 19.00! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *