Mensen maken zuidoost

Direct aanvragen

Bedankt dat je een aanvraag wil doen. Leuk dat je je in wilt zetten om Amsterdam een beetje mooier te maken! Stichting Mensen Maken Amsterdam verzorgt de aanvraagprocedure en projectadministratie voor alle buurtfondsen in Amsterdam.

Door op onderstaande knop te klikken, kan je een aanvraag doen. Let op: je hebt maximaal 60 minuten om het aanvraagformulier in te vullen en kunt niet tussentijds opslaan. Wil je eerst het formulier rustig invullen in Word en daarna kopiëren en plakken in ons digitale aanvraagformulier? Download dan hier een voorbeeld van het aanvraagformulier.

JA, IK WIL EEN AANVRAAG DOEN!
Let op: Eerst moet je je registreren met jouw e-mailadres. Daarna krijg je een eenmalige inlogcode (een token) toegestuurd van aanvraag@mensenmakenamsterdam.nl.

Met deze inlogcode en jouw e-mailadres kan je vervolgens een account aanmaken. Dit account kan je gebruiken om in het vervolg aanvragen te doen

Wanneer je vragen hebt over het aanvraagproces stuur dan een e-mail naar aanvraag@mensenmakenamsterdam of bel +316 25 30 57 78. Succes!

Initiatiefnemers:
Partners: