Mensen maken zuidoost

RECAP 2019!💚

RECAP 2019!💚 – Een kleine selectie van bijzondere projecten en initiatieven die afgelopen jaar een aanvraag deden bij Fonds voor Zuidoost. Wordt jij hier ook zo blij van?😃😆

Wil jij dat zulke projecten ook in 2020 mogelijk worden gemaakt? Steun Fonds voor Zuidoost met een €10tje (of meer) op fondsvoornoord.geefaanfonds.nl💚

Op de foto’s:

🐸👉DANSTHEATER N’ZASSA👈
Stichting We Are On The Move presenteerde op 26 september 2019 in het Bijlmer Parktheater: N’zassa, onder leiding van choreograaf Serge Kofi. In de productie komen jongeren van verschillende culturen bij elkaar om samen hun visie van de ideale wereld te presenteren. De voorstelling was helemaal uitverkocht, het talent van Zuidoost spatte er vanaf en het publiek gaf hen een staande ovatie.

🐸👉ZO ZINGEN WIJ👈
Op 9 oktober 2019 ging Bijlmer pionier, zangeres Anne-Marie Hunsel, met het project ZO zingen wij “herinneringen maken blij” langs De Venser woonzorgcentrum om alle senioren terug te brengen naar de tijden dat zij nog in de bloei van hun leven stonden door middel van muziek.

🐸👉PERZISCHE AVOND @ NO LIMIT👈
20 juli 2019 kwam de Perzische community van Amsterdam bijeen in buurthuis NoLimit in Ganzenhoef. De bijeenkomst van stichting Samaniyan werd georganiseerd met het doel de Perzische gemeenschap te laten aansluiten bij de overige gemeenschappen in Zuidoost. Het was een avond vol poëzie, een modeshow met traditionele kledij én een concert met traditionele muziekinstrumenten.

🐸👉ANTILLIAANSE FOLKLORE DANS👈
Fonds voor Zuidoost steunde Groep Gentiaan voor het maken van de traditionele kledij voor hun optreden tijdens de SouthEast Parade op 11 juli 2019. Jong en oud(er) trainden wekenlang om tijdens de Parade Antilliaanse folklore te dansen. Groep Gentiaan hoopt er hiermee voor te zorgen dat dit type dans niet wordt vergeten.

Initiatiefnemers:
Partners: