Mensen maken zuidoost

47. ACTEERWORKSHOPS SPECIAAL VOOR DOVE EN SLECHTHORENDE TIENERS

* ACTEERWORKSHOPS SPECIAAL VOOR DOVE EN SLECHTHORENDE TIENERS*

Da Bounce Urban Film Festival – DBUFF i.s.m. Urban Connection Lab

“In navolging van het succes van Wiren the Movie verzorgt regisseur Ivan Tai-Apin op 7 en 14 december een tweedelige acteerworkshop voor dove en slechthorende tieners (12 t/m 18+) in Amsterdam Zuid-Oost. Tijdens deze speciale pop-up editie leer je de basistechnieken van acteren.”

Na afloop van de workshop gaan je gezamenlijk naar de filmvertoning van Wiren in Pathé. Ook ontvangt elke deelnemer een certificaat. Als feestelijke afsluiter brengen alle deelnemers op 15 december een bezoek aan het FOAM museum. Heb je interesse of wil je iemand hiervoor opgeven? Meld je dan nu aan via info@urbanconnection.nl !! Deelname is kosteloos.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door Fonds voor Zuidoost.

Initiatiefnemers:
Partners: