Mensen maken zuidoost

37. OPZOEK NAAR NIEUWE BUURTCOMITÉLEDEN

 

* BEPAAL WAT ER IN ZUIDOOST GEBEURT **

Fonds voor Zuidoost is op zoek naar buurtcomité leden!

WAT DOEN WE?

Fonds voor Zuidoost zet zich in voor initiatieven die een bijdrage leveren aan een mooiere, groenere, meer veilige, kleurrijke of schonere buurt. Het gaat om projecten op het gebied van cultuur, welzijn, gezondheid, ouderen, kunst, natuur, sport, jeugd en veiligheid. Wat we belangrijk vinden is het betrekken van bewoners, het verbinden van mensen en het verhogen van saamhorigheid in de buurt.

HOE WERKEN WE?

De aanvragen worden beoordeeld door het buurtcomité wat bestaat uit een aantal bewoners uit Amsterdam Zuidoost. Het buurtcomité vergadert maandelijks om de binnengekomen aanvragen te beoordelen op een aantal criteria die van te voren zijn vast gesteld. Aan de hand van deze beoordelingen bepalen we samen welke projecten een bijdrage kunnen krijgen uit ons fonds en hoeveel dat dan is. Aanvragen kunnen aanspraak maken op een volledige vergoeding van de begroting, of een deel daarvan.

FUNCTIE EISEN:

– Woon je in Zuidoost?
– Heb je affiniteit met sport, cultuur, gezondheid, welzijn en/of natuur?
– Vind je het leuk om subsidie aanvragen te beoordelen en samen te kijken welke initiatieven in Zuidoost gerealiseerd moeten worden?
– Kan je maandelijks bijeenkomen?
– Als buurtcomitélid is het niet mogelijk om subsidie aanvragen te doen bij het Fonds

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Training subsidie aanvragen beoordelen
Lunch, avondeten en drinken tijdens meetings
Regelmatig bezoek aan voorstellingen, exposities etc.
Bezoeken van goedgekeurde initiatieven door Fonds voor Zuidoost

DUSSSS…

Woon jij in Zuidoost? Heb je liefde voor de buurt? Wil jij meebeslissen over wat er in jouw buurt gebeurd? Stel jezelf dan even voor in een mailtje naar info@fondsvoorzuidoost.nl o.v.v. ‘Buurtcomité’ en wie weet join je onze gezellige groep!

 

Initiatiefnemers:
Beheerd door: