Mensen maken zuidoost

33. Culturele Bijeenkomst Stichting Samaniyan

Op 20 juli j.l. kwam de Perzische community van Amsterdam bij elkaar in buurthuis NoLimit in Ganzenhoef. De bijeenkomst van stichting Samaniyan werd georganiseerd voor de bewoners van Zuidoost. Het doel was om de Perzische gemeenschap te laten aansluiten op de overige gemeenschappen binnen stadsdeel Amsterdam Zuidoost. Zo ontmoet men elkaar en wordt de verbinding gelegd. Dit initiatief van stichting Samaniyan is bij uitstek een evenement dat talent een podium geeft en uiteindelijk het stadsdeel helpt versterken.

Het was een avond vol poëzie, een modeshow met traditionele kledij én een concert met traditionele muziekinstrumenten. Een geslaagde avond en als het aan initatiefneemster Mahbuba van stichting Samaniyan ligt: zeker voor herhaling vatbaar!

Initiatiefnemers:
Partners: