Mensen maken zuidoost

2. 1200 EURO DONATIE AAN FONDS VOOR ZUIDOOST

Donatie van 1200 euro aan Fonds voor Zuidoost! van Going-Social, Arno Gorissen van ZuidoostPartners en Jonge Repoters met de opbrengst van het ZO Zijn Wij fotoboek!

“Stichting Going Social, Jonge reporters en ZuidoostPartners zijn binnen het project ZO!ZijnWij de samenwerking aangegaan om de schoonheid en diversiteit van de mensen die in Amsterdam Zuidoost wonen, werken of het prachtige stadsdeel bezoeken in beeld te brengen via een postkaarten fotoboek. Met een deel van de opbrengst van de verkoop van het ZO Zijn Wij fotoboek willen wij bijdragen aan nog meer schoonheid en diversiteit in Zuidoost. Fonds voor Zuidoost zet zich in om lokale partijen die mooie initiatieven hebben voor ons stadsdeel financieel te ondersteunen. Daar dragen wij graag aan bij!”

Wil jij ook bijdragen aan mooier Zuidoost en ook nog eens een prachtig boek erbij krijgen! Koop dan nu het fotoboek. Boeken worden verkocht in CBK Zuidoost en bij Juiciety!

Initiatiefnemers:
Partners: